fbpx

КАМП ТРЯВНА
2018

01 - 06 Юли />

Milan Academy Junior Camp Bulgaria стартира кампанията си за 2018 година с лагер в Трявна. Над 120 деца и техните родители дойдоха в красивия възрожденския град, за да станат част от най-големия детски футболен форум в България.
На официалната церемония днес присъстваха кмета на Община Трявна г-н Дончо Захариев и г-жа Николина Николова - заместник кмет. Те изразиха задоволството си от това, че именно Трявна е домакин на престижния форум и пожелаха успех на децата. Сред официалните лица бяха г-н Валери Димитров, президент на C.R.E.A.M България, който за поредна година застана зад проекта в България, г-н Цецо Алексиев от Вагонен завод Дряново и г-н Ивайло Рачев - официален представител за България на Milan Academy Junior Camp.

За 6-ти пореден път академията на Милан изпраща в България 7 от най-добрите си треньори, които с помощта на българските си колеги ще прилагат методологията на италианската футболна школа в тренировките с българските деца в дните от 1 до 6 юли.

Най-талантливите деца, избрани от италианските специалисти, в началото на следващата година ще имат привилегията да участват в заключителния турнир Milan Camp Day в Милано заедно със своите връстници от цял свят.
Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната политика на седемкратния европейски шампион за развитие на деца таланти на възраст от 5 до 17 години в повече от 20 страни и над 100 града в целия свят.

Емоцията Милан ще продължи от 6 до 11 август в Несебър, където вече над 120 деца от България, Украйна, Италия, Великобритания и САЩ са заявили своето участие.
Повече информация можете да намерите на официалния сайт www.milanacademyjuniorcamp.bg

 

Виж за предстоящия летен футболен лагер - CAMP NESSEBAR

 
  • Milan Academy Junior Camp Bulgaria стартира на кампания 2018-та година
  • Несебър домакинства детската академия на „росонерите“

  • „Милан“ праща футболната си школа в Несебър
  • Milan Academy Junior Camp стартираха кампанията за 2018-та година

  • Milan Academy Junior Camp - Bulgaria  стартира кампанията за 2018
  • Откриха Milan Academy Junior Camp - Bulgaria (видео)
  • Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обяви старта на кампанията за 2018 година с пресконференция в хотел "Маринела"
  • Дадоха старта на Milan Academy Junior Camp - Bulgaria.
  • Специално за събитието в България пристигна директорът на Milan Academy World г-н Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която ръководството на Милан дава на българския екип
  • С официална пресконференция днес в столичния хотел "Маринела" организаторите от Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обявиха старта на кампанията за 2018 година.