fbpx

MILAN JUNIOR CAMP
ПРЕЗ ГОДИНИТЕ
В БЪЛГАРИЯ

5

ЛАГЕРА


3

ЛОКАЦИИ


850

УЧАСТНИЦИ


50

ТРЕНЬОРИ


КАМП БЯЛА 2017


Milan Junior Camp Бяла - 2017 е детски футболен лагер, който се организира от Сдружение Доминант за 5-то поредно издание. Това мероприятие дава възможност на деца от 5 до 17-годишна възраст да тренират по методите и под ръководството на треньори от академията на италианския гранд AC Milan в рамките на една незабравима седмица.

 

MILAN CAMP DAY 2017


Milan Junior Camp Day - 2017 бе може би най-успешния до момента за българските надежди. Осемте таланта завоюваха призови места за голмасйстори на турнира в почти всички възрастови групи. Децата посетиха, както легендарния стадион на Росонерите, Сан Сиро, така и "Домът" на футболния клуб Casa Milan в Милано, където се запознаха по изключителен начин с историята на клуба.

 

КАМП СОФИЯ 2015


Milan Junior Camp София - 2015 е вторият камп в България след успешното издание от 2011-та. С провелия се в базата на Царско Село, гр. София, този камп дава началото на едно супер успешно събитие за деца от 7 до 15 годишна възраст. Първият камп на футболен клуб Milan не просто е първия за клуба в тези ширини на Европа, но и първият изобщо детски футболен лагер на световен клуб у нас.

 
 

КАМП ДРЯНОВО 2017


Milan Junior Camp Дряново - 2017 е вторият пореден за община Дряново футболен лагер на инициативата. За първа година в организацията на Сдружение Доминант се включи и международната компания C.R.E.A.M. - България. Събитието за пореден път показа изключителните футболни дадености на децата от района и доказа таланта им пред италианските треньори.

 

КАМП ДРЯНОВО 2016


Milan Junior Camp Дряново - 2016 ще остане в историята като най-големия спортен лагер на италианския гранд в целия свят! Инициативата събра рекорден не само за региона, но и целия свят брой участници - 255. Еуфорията около кампа създаде емоция, както в младите футболисти, така и в техните треньори, които след събитието споделиха, че България е готова за новия Христо Стоичков и Димитър Бербатов!

 

КАМП СОФИЯ 2011


Milan Junior Camp София - 2011 или началото на едно невероятно приключение! С провелия се в базата на Царско Село, гр. София, този камп дава началото на един супер успешен проект. Първият камп на футболен клуб Milan в България не просто е първия за клуба в тези ширини на Европа, но и първият изобщо детски футболен лагер на световен клуб у нас.