fbpx

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ - 06.08.2018

ОТКРИВАНЕ НА MILAN ACADEMY JUNIOR CAMP NESSEBAR

Започна седмото издание на най-големия детски футболен проект в България – Milan Academy Junior Camp. В горещото утро на 6 август, град Несебър посрещна над 140 деца от България, Русия, Украйна и Италия, които тази седмица ще станат част от историята на един от най-титулуваните футболни отбори в Европа. Така за поредна година Milan Academy Junior Camp с общо 260 – те деца участвали в двата лагера в Трявна и Несебър, поставя рекорд в България.

Освен празник за децата в Несебър, днес е и голям празник в Милано, където посрещат голямата си звезда Паоло Малдини, който поема един от най - важните ръководни постове в клуба.

На официалното откриване на градския стадион на ОФК Несебър, приветствие към талантите отправиха г-н Николай Димитров кмет - на Община Несебър, Ивайло Рачев, който стои зад проекта Milan Academy Junior Camp в България и Патрицио Билио - един от най добрите специалисти в академията на Милан, който ще ръководи треньорския щаб от 06 до 11 август. По време на церемонията настроение създадоха и децата от танцов ансамбъл „Здравец“ към Община Камено, които поздравиха участниците с интересна музикално-артистична програма.

Седмото издание на Milan Academy Junior Camp в Несебър се реализира и с любезната подкрепа на приятелите на децата и истинския вкус – колбасите, местни и млечни продукти „Димитър Маджаров“, ядките за всеки вкус „Детелина“ и традиционните партньори на Milan Academy Junior Camp „Победа“ АД.

За поредна година екипът на BrandЪ ще заснема и отразява чрез видео проекта Milan Academy Junior Camp в Несебър, Dj George ще поддържа настроението и подгрява атмосферата за участници в лагера и гостите на трибуните, а емоциите на децата ще се запечатват в обектива на Димитър Чилов.

Всичко най интересно за седмото издание на Milan Academy Junior Camp можете да следите на официалната фейсбук страница и уебсайт на инициативата www.milanacademyjuniorcamp.bg