fbpx

ОТКРИВАНЕ НА
СЕЗОН 2018

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ 28.03

С официална пресконференция, днес в столичния хотел Маринела, организаторите от Milan Academy Junior Camp - Bulgaria, обявиха старта на кампанията за 2018-та година. Специално за събитието в България пристигна директорът на Milan Academy World г-н Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която ръководството на Милан дава на българския екип и най-вече на г-н Ивайло Рачев, който е в основата на този проект и работи за неговото развитие за нашата страна от 2011-а година.
Своята подкрепа за Milan Academy Junior Camp - Bulgaria заявиха в своите изявления и г-н Емануеле Полио - заместник посланик на Република Италия в България, както и президентът на Италианската търговска камара в България г-н Марко Монтеки.
Сред официалните лица бяха кметът на Община Трявна г-н Дончо Захариев и президентът на ОФК "Несебър" г-н Георги Маринов, които ще са домакини

на детските футболни лагери през лятото на 2018г. както и г-н Валери Димитров от C.R.E.А.М България, който от 2016 година подкрепя Milan Academy Junior Camp.
Град Трявна ще отвори вратите си за децата и техните родители от 1-ви до 6-ти юли, а месец по-късно от 6-ти до 11-ти август в разгара на морския сезон с любезното съдействие на г-н Николай Димитров - кмет на Община Несебър, децата ще тренират в новата модерна база на ОФК"Несебър", на входа на к-к Слънчев бряг.
Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива на най-титулования отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят. Само през 2018-та година лагери ще се проведат в над 120 града и в тях ще тренират хиляди деца, които искат да станат част от голямата магия наречена футбол.
Информация за лагерите в Трябва и Несебър може да намерите на официалния сайт www.milanacademyjuniorcamp.bg
 

Всички снимки от Пресконференцията на Milan Academy Junior Camp - Bulgaria, като отворите галерията.

 
  • Milan Academy Junior Camp Bulgaria стартира на кампания 2018-та година
  • Несебър домакинства детската академия на „росонерите“

  • „Милан“ праща футболната си школа в Несебър
  • Milan Academy Junior Camp стартираха кампанията за 2018-та година

  • Milan Academy Junior Camp - Bulgaria  стартира кампанията за 2018
  • Откриха Milan Academy Junior Camp - Bulgaria (видео)
  • Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обяви старта на кампанията за 2018 година с пресконференция в хотел "Маринела"
  • Дадоха старта на Milan Academy Junior Camp - Bulgaria.
  • Специално за събитието в България пристигна директорът на Milan Academy World г-н Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която ръководството на Милан дава на българския екип
  • С официална пресконференция днес в столичния хотел "Маринела" организаторите от Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обявиха старта на кампанията за 2018 година.