За първи път Milan Academy Junior Camp в Панагюрище - Milan Academy Junior Camp - Bulgaria

За първи път Milan Academy Junior Camp в Панагюрище

parallax background

За първи път Milan Academy Junior Camp
в Панагюрище

24 - 29 Юни 2019

Повече от 60 деца посетиха лагера на MAJC в Панагюрище


В присъствието на специалните ни гости – г-н Ивайло Рачев – организатор на събитието, италианските треньори от Академията на AC Milan – Варио Перели, Дамиано Мороти, Лука Гориети, Фредерико Мазола, деца и родители, Михаил Атанасов – управител на „Тракийски хотелиери“ - даде официалния старт на първия за град Панагюрище лагер от поредицата на Milan Academy Junior Camp – Bulgaria. Както сред участниците, така и сред специалните гости бе и Мерт Дормуш – талантливото дете от Ловеч, участвало вече в два лагера на Milan Academy Junior Camp, което бе поканено специално от треньорите на AC Milan на проби в Милано. Той вдъхна кураж на новите участници, казвайки им да бъдат силни и да следват мечтите си..

Денят започна с церемония по случай откриването и раздаване на екипите, специално доставени за всеки един от участниците. Веднага след това се състоя първата тренировка, която винаги е най-вълнуваща. Втората тренировка – следобедната, също е почти към своя край.

Всеки е там с цел да се забавлява и да научава нови техники във футбола от истински специалисти, но все пак голямата награда никак не остава на заден план. Най-добрите деца получават уникалната възможност да заминат за Милано през 2020г., където да се изправят срещу свои връстници от цял свят в ежегодния Milan Camp Day.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.


В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в трите предстоящи издания, организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria очакват повече от 300 деца от България и чужбина.

Специални партньори на събитието са Таяранджет, както и минерална вода „Хисар“ и ядки „Детелина“, които ще осигурят здравословни награди за децата. Само след броени дни Milan Camp отива в Несебър, където следват две издания на лагерите от 2-ри до 7-ми юли и от 6-ти до 11-ти август. Повече информация можете да намерите ТУК

Това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria ще очаква своите нови звезди на три кампа – през юни в Панагюрище и през юли и август в Несебър. Вижте повече на www.milanacademyjuniorcamp.bg

Всички снимки от Camp Panagyurishte
виж във Facebook или в Insagram