Милан покани на проби българче от Milan Junior Camp Nessebar - Milan Academy Junior Camp - Bulgaria

Милан покани на проби българче от Milan Junior Camp Nessebar

parallax background

Милан покани на проби българче
от Milan Junior Camp Nessebar

Статия

Мерт Дурмуш е името на 14 годишния талант от град Ловеч


Дете участник в две издания на Milan Academy Junior Camp Bulgaria поканено на проби в Milan Страхотната новина сподели Ивайло Рачев, който създава проекта Milan Academy Junior Camp в България и работи за неговото развитие и популяризиране от 2011 година.

Мерт Дурмуш е името на 14 годишния талант от град Ловеч, който е забелязан от г-н Рачев и италианските треньори, още по време нa участието му на лагера в Дряново през 2017 година. Миналото лято, по време на кампа в Несебър и най-вече в началото на тази година, когато участва в едноседмична Experience програма в Милано, Мерт отново демонстрира своите безспорни качества и резултатът не закъснява.

За първи път дете от България получава официална покана за проби от AC Milan.


В края на месец май, Мерт и неговите родители ще заминат за една седмица в Милано, където детето ще бъде на проби след като премине медицински тестове.

На базата Визмара – домът на детско-юношеските гарнитури на росонерите, Мерт ще тренира наравно със своите връстници от гранда AC Milan. Това няма да е първото посещение на Мерт във Футболният център на ДЮШ на ас Milan -Висмара. След лагера в Дряново, той бе сред избраните да участват на Milan Academy Junior Camp Day, който традиционно се провежда на Висмара и на който са събрани най-добрите деца участвали в Milan Academy Junior Camp от цял свят.

Пожелаваме успех на Мерт и ще очакваме добри новини от Милано, а проектът Milan Academy Junior Camp Bulgaria продължава да се развива, да открива и да помага на талантливи деца.

Това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria ще очаква своите нови звезди на три кампа – през юни в Панагюрище и през юли и август в Несебър. Вижте повече на www.milanacademyjuniorcamp.bg